Selecteer een pagina

Na een succesvol JIDC event bij Tata Steel in april viel nu de eer te beurt aan Forbo Flooring B.V. te Assendelf om met de JIDC een bezoek te brengen. Dit betrof alweer het derde JIDC event van 2014. In navolging van het breken met de traditie tijdens het vorige event door op vrijdag bij elkaar te komen was het bezoek aan FORBO weer op de vertrouwde donderdag, namelijk 21 augustus 2014. Echter is het niet, of in ieder geval niet vaak voorgekomen dat het JIDC in de maand augustus een bijeenkomst heeft georganiseerd, maar voor alles is een eerste keer. Ondanks het feit dat we nog in de zomervakantieperiode verkeren konden we toch weer een mengeling van, met name JIDC’ers, verwelkomen met wederom wat nieuwe gezichten maar ook oude bekenden.

Na ontvangst met een kopje koffie of thee kregen we middels een bedrijfspresentatie/ film reeds een aardig beeld van het bedrijf Forbo in zijn algemeenheid en het productieproces in het bijzonder.

Daarna konden we in 3 groepen, ieder geleid door een zeer betrokken dame van Forbo als gids, een kijkje nemen in de expo hal van Forbo en vervolgens ook het productieproces van dichtbij bekijken.

Mooi om te zien dat Forbo er in slaagt met het de oude vertrouwde natuurproducten Linoleum en Marmoleum in de nieuwste kleuren en patronen aangevuld met hoogwaardige Vinyl op moderne wijze de hedendaagse markt weet te bedienen.

Na het interessante bedrijfsbezoek was het tijd om naar Uitgeest te navigeren om daar In Restaurant Havenrijk aan de haven aldaar onder het genot van een hapje en een drankje op ontspannende wijze bij te praten en te netwerken. Begin van de avond kwam de zon er zelfs door en konden wij terugzien op wederom een geslaagd JIDC evenement.